Zdrav Splet

Predstavitev
Kontakt

Zasebna klinika Zdrav splet s svojima enotama v Mariboru in Ljubljani sodi med večje zasebne zdravstvene ustanove v Sloveniji.
Dejavnost Klinike obsega področja:
kirurgije, diagnostike in estetike, ki se izvaja v enotah Zdrav splet.

ZASEBNA KLINIKA ZDRAV SPLET
Z dodelitvijo koncesije na področju kirurgije se je center leta 2006 aktivno vključil v javno zdravstveno mrežo in povečal dostopnost do proktološkega zdravljenja in omogočil operativno zdravljenje vodnih, dimeljskih in popkovnih kil, po najsodobnejših metodah.
Izvajajo vsakemu posamezniku prilagojen postopek zdravljenja in operiranja v pogojih lokalne tumescentne anestezije ob ustrezni analgosedaciji , ki je idealna za aktivne posameznike, ki nimajo časa čakati, si želijo vrhunsko storitev in hitro okrevanje v domačem okolju.

Storitve:
vse vrste estetskih posegov in operacij (liposukcije, abdominoplastika, povečava dojk, korekcija ušes in nosu, lifting obraza, labioplastika, itd.),
operacije vodnih, dimeljskih in popkovnih kil,
celovito diagnostiko, konzervativno in operativno zdravljenje bolezni zadnjika in danke,
operacije kožnih sprememb in izrastkov,
obrezovanje moških (cirkumcizija),
diagnostiko in zdravljenje spolno prenosljivih bolezni,
edini v Sloveniji izvajajo analno citologijo ter analna HPV testiranja,
urologija
ortopedija
UZ preiskava
storitve z laserjem, itd.
V zadnjih letih je vse večja prepoznavnost zasebne klinike Zdrav splet povezana z estetiko, saj opravljajo različne minimalno invazivne pomlajevalne postopke z aplikacijo polnil, botoksa in lastne maščobe, kakor tudi večje operativne postopke s katerimi telo oblikujejo s pomočjo liposukcije. Izvajajo korekcijo trebušne stene, korekcije dojk, facelifting, korekcije vek, itd. Zdrav splet se lahko pohvali z dejavnostjo estetike v sodelovanju z mednarodno priznanimi kirurgi iz Slovenije in tujine. Skupaj razvijajo najsodobnejše metode operativnih posegov.

ZASEBNA KLINIKA Zdrav splet je uporabnikom zdravstvenih storitev prijazna ustanova, kjer se z individualnim pristopom potrudijo poiskati optimalno rešitev odprave težav za vsakogar.

Zasebna klinika Zdrav splet
Mejna ulica 6, 2000 Maribor
02 614 44 77
narocanje@zdravsplet.si

LJUBLJANA
Ambulanta za kirurgijo in estetiko
Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana
02 614 44 77