Živa v parku

Predstavitev
Kontakt

Z oktobrom 2016  je v prostorih nekdanjega Bathanyjevega dvorca zaživel zdravstveni center ŽIVA V PARKU. Kot prva je v novih prostorih začela delovati naša ambulanta družinske medicine, kjer delam Dean Köveš, dr. med. spec. druž. med. s svojim timom.

Kot učna in mentorska ambulanta smo za obdobje štirih let dobili dve novi sodelavki, Nino Cvek dr. med., in Tino Berden dr. med., ki bosta v  času specializacije delali v naši ambulanti.

S selitvijo v nove prostore smo pridobili več prostora, kar nam omogoča kvalitetnejšo in hkrati tudi hitrejšo obravnavo naših bolnikov. Zato upam, da se tudi naši bolniki v novih prostorih dobro počutijo.

V prostorih nekdanjega dvorca nam družbo delajo še lekarna, Rešilna d.o.o., ki se ukvarja s prevozi pacientov, medicinsko – estetski salon Revive ter fizioterapevtska dejavnost Gazele, kjer izvajajo predvsem razvojno gibalne aktivnosti za otroke in dojenčke, ki so zaradi bolezni ali poškodb gibalno ovirani.

V prostorih našega centra smo z novembrom 2016 začeli tudi z izvajanjem samoplačniških zdravstvenih dejavnosti. Na voljo so ortopedski pregledi, dermatološki pregledi, ultrazvočna diagnostika in pregledi žilnega kirurga.

ŽIVA V PARKU D.O.O.
TIŠINA 30
9251 TIŠINA
TEL: 02 546 14 50